adaptogener halverar frånvaron från jobb och skola

Förklaringen – Adaptogenerna i agaDA stödjer kroppens egna, allmänna motståndskraft.

Visa fler artiklar

Stödjer kroppens motståndskraft

Andrographis och Rysk rot är två adaptogener med utpräglad förmåga att stödja kroppens egen allmänna motståndskraft. Det innebär att adaptogenerna hjälper kroppen att uppnå sin fulla kapacitet - utan risk för överaktivering. Kroppen kan därför aldrig pressas över sin egen, normala kapacitet.

Resultatet blir ett starkt, normalt fungerande immunsystem - i balans.

Tack vare dessa unika, mjukverkande egenskaper kan agaDA användas både i längre och kortare kurer.

Halverad frånvaro

En av de första kliniska studierna på det unika agaDA extraktet SHA-10, gjordes på 107 ungdomar med en snittålder på 18 år. Ungdomarna följdes under tre vintermånader. Hälften fick 2 kapslar SHA-10 per dag, hälften fick identiska placebo. Resultatet var tydligt – de ungdomar som fått agaDA-extraktet hade hälften så många frånvarodagar från skolan. Ett resultat som sedan har kunnat bekräftas i ett flertal kliniska studier. Bl.a. i en studie från 2021 som genomfördes på 8 Mellansvenska vårdcentraler.

Så här förklarar forskarna effekten:

"Adaptogenerna i agaDA stödjer kroppensegna, allmänna motståndskraft. Immunsystemet kan fungera precis så som det är tänkt att fungera när kroppen är utvilad och välnärd. Och bättre kan det inte bli – för ett normalt fungerande immunsystem är vårt bästa försvar – oavsett om det gäller före, under eller efter en infektion.”

agaDA säljs både i butik och fraktfritt på nätet.

visa återförsäljare